بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه حمایت از بخش خصوصی رویکرد جدی دستگاه قضا است، گفت: معتقدم و باور جدی دارم که بدون نقش آفرینی فعالان اقتصادی مشکلات کشور حل نخواهد شد.
به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز پنجشنبه در دیدار با فعالان اقتصادی، تولید کنندگان و کارآفرین مازندران در ساری افزود: شفاف سازی در بیان مسایل بین مسوولان مهم است، اظهارات دولتمردان باید هماهنگ باشد.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران باید بیشتر و با جدیت وارد مسائل مشکلات کشور شود ، چرا که این اتاق ظرفیت بالایی دارد، ادامه داد: بخش خصوصی باید مشکلات را علاوه بر دستگاه قضا به دولت و مجلس به درستی منتقل کند.
رییس دستگاه قضا با توضیح این نکات که کسی که زمین می خورد باید به او کمک کرد، کسی که خطا و اشتباه کرد و می تواند اصلاح شود نیز باید کمک کرد تا اصلاح شود، اظهار داشت: بعضی ها هم فساد را از روی عمد انجام می دهند که حساب این افراد را از دیگران جدا کنید.
محسنی اژه ای تصریح کرد: برخورد بین کسی که زمین خورده ، اشتباه کرده و یا فساد عمدی کرده است ،باید متفاوت باشد . همه می توانیم با همکاری و تعامل این افراد را شناسایی و کمک کرد.
وی همچنین در ادامه تصریح کرد: بررسی ها و سوابق نشان می دهد، تمامی روسای دولت به عنوان رییس جمهور، بخش خصوصی و مشارکت مردم را عامل موفقیت کشور می دانند اما چرا مشکلات حل نمی شود.
رییس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: اکنون که همه سران قوا طبق منویات رهبر معظم انقلاب بر حضور و مشارکت بخش خصوصی و مردم در حل مشکلات کشور اعتقاد داشته و تاکید دارند، باید به درستی عمل کرد.
وی انسجام و وحدت بین بخش خصوصی را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: بسیاری از مشکلات را دستگاه قضا مطلع و یا اشراف کامل ندارد، بنابراین مسایل و چالش ها باید به درستی احصا شود.
او ادامه داد: آیا واقعا برگزاری این همه جلسات برای بیان مشکلات ضرورت دارد ، باید مشکلات را به درستی احصا کرد و راهکار کارشناسی ارایه شود ، من به عنوان دستگاه قضا احصا مشکل و مسایل را به درستی و جامع ندیده ام .
وی در بخش دیگری با ذکر این نکته که اعتماد و استحکام قرارداد دولت با بخش های مختلف باید اساسی باشد و هر دولتی بیاید باید محکم باشد، گفت : یعنی اگر دولت جدید بیاید طوری باشد که در ازای بی توجهی به قرارداد متحمل خسارت به طرف مقابل شود.
وی گفت: من به آقای رییس جمهور هم عرض کردم که باید برنامه ریزی به صورت شفاف اعلام شود تا طرف مقابل بر اساس برنامه ارایه شده فعالیت و سرمایه گذاری کند.
محسنی اژه ای توضیح داد:کشاورزان و صادر کنندگان بر اساس برنامه ریزی دولت کار می کنند، در صنعت و خدمات هم به همین صورت است . بنابراین اگر به هر دلیلی مشکلاتی در صادرات و واردات به وجود بیاید و تولید کنندگان را دچار اشکال کند، باید حمایت شوند.
وی افزود: تاکید می کنم باید آنچه را که می توانیم انجام بدهیم، وعده بدهیم، اگر وعده دادیم حتما انجام بدهیم اگر نمی توانیم وعده ندهیم.
رییس دستگاه قضا گفت: اگر وعده بر اساس برنامه ریزی دادید ولی به دلایلی قابلیت اجرایی پیدا نکرد باید راهکار حمایتی را در نظر بگیرید.
محسنی اژه ای در ادامه با اشاره به اینکه چند نکته به همکاران دستگاه قضا نیز داریم ، گفت: باید احترام همه ارباب رجوع را باید داشته باشیم
وی تصریح کرد: تا جایی که ممکن است محدودیت ها را ایجاد نکنید از جمله ممنوع الخروج و ممنوع از معامله، اگر ایجاد کردید در اولین فرصت رفع کنید.
وی همچنین گفت: موضوع مهم دیگر این که ابزار تولید واحدهای تولیدی و صنعتی را حتی به درخواست دعوا، توقیف نکنید.
{{name}}
{{content}}